Kappgang-stafett Trond Nymark mot Favna B2B - hvem vant?

Foto av Tove Lise Mossestad

- Jeg tror vi kommer til å se MANGE ulike stilarter. Dette var Trond Nymarks spådom før konkurransen startet. Denne spådommen viste seg å treffe blink

Favna B2B stilte stafattlag, med 50 ulike etapper. Trond Nymark gikk solo. Den tidligere verdensmesteren måtte, i tillegg, gå 400-500 meter lenger enn stafettlaget.

Den tidligere verdensmesteren er en del av Favna B2B, og han skulle vise «verden» at han fortsatt duger! Mot 50 naive amatører fra Favna B2B og en solid heiagjeng stilte han til kappgang-stafett.

Det hele skjedde en ettermiddag i august på Fløyen, med løype rundt Skomakerdiket.

I forkant av løpet intervjuet vi Trond og noen av deltakerne! I tillegg til innsikt i sporten, viser videoen deltakernes pessimisme, naivitet og (litt for god) selvtillit! Se videoen her:

Video av Susanne Nagelsen Ørbeck

Rett før løpet lærte Trond Nymark deltakerne kappgang-teknikk!

Sjekk ut hvem som seiret i kappgangkonkurransen i videoene under:

Både forberedelsene og selve konkurransen var preget av underholdning, humor og innsats. Tro det eller ei - Favna gikk seirende ut!

Etter konkurransen fikk vi teste de nye teambuilding-aktivitetene på Fløyen. Der fikk vi brynt oss på logikk, samarbeid og nøyaktighet. Dette anbefales til bedrifter som vil skape bedre samhold og kjekke opplevelser.

Vinnerne av teambuildingen fikk er råflott premie fra MOVA!

Vi avsluttet dagen med herlig samling på den nye og flotte Fløirestauranten.

Tusen takk til Trond Nymark, som var så sporty og tok utfordringen på strak arm! En ekstra takk til Ingvild Berentsen Jarnæs, Kristin Steinsland, Anita Glosvik og Anita Nybø som tok godt vare på oss på Fløyen!

Gruppearbeid i Favna B2B i sofaen i en sommerhage
Mingling og gruppearbeid
erfaringsutveksling fra medlemmer i Favna B2B

Beach games hor en mann drar en gjeng som hopper pa en matte
En gjeng som graver i sanden
En gjeng som holder en skattekiste fylt med sand

Ta en prat?