Relasjonsbygging på tur til Nederland med Favna B2B

Foto: Tove Lise Mossestad

Favna inviterte til 3-dagers nettverkstur til Scheveningen i Nederland! Hovedformålet med turen var relasjonsbygging.

Favna B2B tilbrakte tre innholdsrike dager i Nederland, hvor deltakerne fikk god tid til å bli bedre kjent med hverandre. Turen var lagt opp med teambuilding-aktiviteter, gode samtaler, og utforskning av et helt nytt sted sammen.

Men hvorfor dro vi på tur til utlandet?

I Favna har vi urokkelig tro på å samle mennesker som ønsker å få noe til sammen, og for hverandre. Det fungerer best når relasjonene er sterke nok, og tilliten ligger i bunn. Da utforskes de skapende mulighetene, i en mer naturlig form. Slike relasjoner vokser seg sterkest når vi reiser på tur sammen, under trygge rammer. Bort fra stress og utfordringer i den vanlige arbeidshverdagen, i en atmosfære der skuldrene kan senkes.

Se videoen fra turen her:

Med god hjelp fra Travelmate fylte vi dagene med kjekke aktiviteter som:

  • Faglig gruppearbeid og utelunsj 🥐
  • Middag langs strandpromenaden og i Haag 🍽️
  • Beach Games & Power Kiting 🏖️
  • Trikketur og sightseeing til Den Haag 🚃
  • Sykkeltur med piknik og sightseeing 🚴

Disse dagene har bidratt til å styrke våre relasjoner, i tillegg til at mange nye bånd er knyttet. Tusen takk til alle som deltok og gjorde denne turen uforglemmelig! 🌟

Teambuilding med faglig grupparbeid

Første dag ble de reisende fra Favna B2B ble delt inn i grupper, hvor de skulle diskutere og løse faglige gruppeoppgaver. I tillegg holdt Stig Jøsendal i Kinnarps, Christian Sørensen i Lindbak og Veronica Oestreich i ISS innlegg hvor de delte sine erfaringer!

Gruppearbeid i Favna B2B i sofaen i en sommerhage
Mingling og gruppearbeid
erfaringsutveksling fra medlemmer i Favna B2B

Teambuilding med Beach Games og Powerkiting

Dag to startet med teambuilding på stranden hvor gjengen fikk testet konkurranseinstinktet og samarbeidsevnene med strandleker og powekiting. Teambuildingen ble etterfulgt av en nydelig lunsj i solen ved stranden.

Beach games hor en mann drar en gjeng som hopper pa en matte
En gjeng som graver i sanden
En gjeng som holder en skattekiste fylt med sand

Trikketur, sightseeing og middag i Dan Haag

Private trikker tok oss inn til byen Dan Haag. Her fikk deltakerne egentid til sightseeing, før alle ble samlet til en nydelig middag. Vinnerne av teambuildingen ble kåret, og det heldige vinnerlaget stakk av med en fantastisk premie fra Amedia

Sykkeltur med piknik

Siste dag dro vi på en guidet sykkeltur med sightseeing. Sykkelturen bydde på mosjon tilpasset deltakernes ønsker, gode samtaler og herlig stemning! Lunsjen var en herlig piknik i solen, før vi returnerte.

En ekstra takk til Anita Sunde og Øyvind Særthe i Travelmate for verdifull og god hjelp i planlegging og gjennomføring av turen

Les mer om Favna HR

Teambuilding med Beach Games og Powerkiting

Dag to startet med teambuilding på stranden hvor gjengen fikk testet konkurranseinstinktet og samarbeidsevnene med strandleker og powekiting. Teambuildingen ble etterfulgt av en nydelig lunsj i solen ved stranden.

Ta en prat?